09 de setembre 2010

sAlErO



El divendres passat varem anar a sopar al Salero, restaurant del born que ja fa uns quants anyets que s'arrossega...
Jo ja havia anat algun cop de forma esporàdica, però l'últim cop ho recordàvem com una mala experiència... no pel menjar sinó pel tracta rebut, en especial  d'una cambrera amb poques ganes de treballar.
Bé, així que sortint de treballar i de forma improvisada varem anar a espetegar al Salero.
És un restaurant d'aquests multiculturals, cosmopolita amb una decoració en blanc i negra, música de fons... d'aquests  que estan tan de moda,ara.
La veritat que si repassem la vetllada va estar molt i molt bé. Bon menjar, ben acompanyada i sobretot molts i molts riures, per mi el més important. Si bé ,  el menjar estava tot molt i molt bo. Si tu mires la carta , no entens ni papa, necessites traductor-cambrer perquè te la tradueixi.
Ens va atendre un cambrer argentí amb molta paciència, que tot sigui dit ens va fer més agradable la nit.
Varem demanar unes" empanadilles" japoneses amb verdures i un plat de llet de coco, anacards i plàtan amb curri acompanyat d'arròs salvatge.... ummmm!!! Se'm fa la boca aigua..tot això per compartir.
Cadascú va demanar un segon, que si pollastre, que si carn, que si fideus, que si no se què amb ou...tot boníssim!!!
De postre recordo que vaig compartir un pastís que es deia Leonor?...bo i això que no soc de pastissos.
 Ni molt menys està al top ten dels meus restaurants predilectes però algun dia tornaré a fer cap, no sé quan, .... però sé  que tornaré...algun dia i amb bona companyia.

2 comentaris: