24 de setembre 2010

bAr rAmOn


         Tenia especial interès per deixar-me caure per aquest bar atípic que està situat al davant del Mercat de Sant Antoni.
Ahir, dijous 23 de setembre, mentre Barcelona es preparava per les festes de la Mercè, de forma improvisada vàrem deixar-nos caure per primer cop al bar Ramon.
Els meus amics ens parlaven meravelles, així que res ens feia presagiar el que ens trobaríem.
Al entrar estava a rebentar de gent, trèiem el cap a les 22:15, aconseguint taula molt rapit. Si que és veritat que ens van avisar que tancaven a les 23, però vam donar per suposat que era la cuina qui ho feia.
La cambrera desbordada ens va mal atendre, o simplement no li vam caure simpàtics perquè creiem que ens la va fotra.
El menú: braves, pulpo i dos de entrecot amb foie. I que ens va portar a taula: 8 de montaditos d'entrecot, és a dir, 2 entrecots. Un error, no. Prèviament havia hagut  intercanvi de concepte montadito-entrecot, així que pensàvem que havíem quedat entesos.
Quan ho va deixar a la taula, la nostra cara era un poema, culpa nostra per no queixar-nos, però la gula ens va guanyar la batalla....
Tot era bo, menys el pulpo... que era una merda, així de clar... un xiclet reescalfat al microones.
La història no acaba aquí, perquè quan demanàvem més beguda per fer empassar tan de jalo, la nostra amiga ens va amenaçar que ens quedaven 2 minuts... 22:45, que ja tancàvem.
I no era broma, amb un segon es va anar buidant,fent-nos fora literalment  al carrer, a les 23 sortíem per la porta.
Va haver-hi un moment de : postpagar que vas al lavabo i per poc ens venen a buscar i ens treuen de l'orella cap a fora.
Al marxar el senyor de la barra va intuir el nostre malestar( no era difícil) i es va mig disculpar ...
suposo que no era el dia, que vam tenir molt mala sort... però sortint per la porta em sentia estafada, 11'50 al pop,37 euros menys i a punt d'una ingestió per la rapidesa dels meus bocados....
i sense ganes de tornar un altre cop.
www.barramon.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada