31 de juliol 2011

bAr pApiTu versus SiKKiM

bar Papitu
Un dia, dos escenaris diferents. Al migdia BAR PAPITU a la nit SIKKIM.
 El primer situat al costat del mercat de la Boqueria i del boníssim Au Port de la Lune .
Al darrera del Palau de la Virreina, justament a la plaça de Galdric on hi conviuen a les hores de treball del mercat, les parades de fruita.  Un escenari singular, amb una terrassa agradable per tastar les tapes de peixets, carns i d'altres que ja ni recordo. Cervesa d'importació, ben tirada per calmar  la set.

Entre guiris i autòctons, seus amb la intenció de demanar unes canyes amb unes olivetes i no saps com et trobes entaulat.

Per anar al Sikkim ens hem de desplaçar fins el Born, justament davant d'aquell mercat que fa un fotimer d'anys que està en obres. Al voltant, forçes botigues que els preus són de tres xifres!Ummm!
Espai amb poca il·luminació per crear un ambient íntim, romàntic. Malament si vas amb una amiga per posar-te al dia, com va ser el meu cas perquè no llegíem ni la carta ....
bar Papitu
Menjars exòtics, contrast de gustos ben diferents, això ja m'agrada. Era dijous, així que era dia de sushi... i res vam decidir provar i compartir diferents plats, inclòs el sushi. Ens van portar un medallons de makis que no cabia ni en el platet de soja per  sucar ! Tenia ganes d'anar-hi des de feia temps ,però la veritat és que potser les expectatives eran tan altes com va arribar a  ser el compte. Així que  Sikkim 0 - Bar Papitu 1.

2 comentaris:

  1. com es nota que estas de vacasioneeeees!!! jejeje molt be! tu ves provant tots los restaurants i lugares varios q ja et preguntaré!
    :p

    ResponElimina
  2. no soc anonim!! soc la mtulina!

    ResponElimina