10 de juliol 2011

32 mArtUliNaDeS

                                                                                                                              



Recta final d'un cap de setmana més llarg que la resta, un pont amb majúscules per anar fent boca, les vacances d'estiu estan al caure .
El cos i sobretot la ment ja saben que les dates senyalades s'apropen... jur,jur!!
Així que aquest cap de setmana ha sigut un petit preludi... relax,lectura, aigua, soparets, becaines i bons tiberis.Tot regat i condimentat amb bona beguda.
El divendres ens vam deixar caure a un lloc nou per nosaltres, situat al poble sec, es diu Cerveseria Jazz on tenen bones cerveses d'importació. Vam refrescar-nos i vam treure el ventre de pena amb unes bones hamburgueses fetes amb cura i molta calma.
El dissabte celebració d'aniversari, com? jalant, jalant .... vam repetir també al poble sec. A una terrassa, a la fresca.... ens fem grans i els gustos canvien una mica....Sopar tranquil i agradable, amb menjar bonot i més bona companyia. Repartiment de regals, bufades d'espelmes!
Haig de confessar que m'encanta regalar, el procés, el muntatge... Dies i dies maquinant, per intentar sorprendre a l'altra persona.
Aquesta vegada consistia en fer molts paquets de "xiribainades".... que poguessin agradar. I si crec que vaig encertar-la.
Avui ha tocat anar a veure a la mama, al poble....encara estic tipa. Carn a la brasa, pica pica, gelats caseros, gintònics... si,si no ens estem de res... hem acabat tota la família jaçada a la gespa clapant.
I el millor de tot serà anar avui a dormir sense pensar, merda demà és dilluns... perquè demà últim dia de cap de setmana llarg!!!
Llavors podrà començar el compte enrere per començar les vacances.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada