05 de març 2011

pRiMoS

Película: Primos.
Dirección y guion: Daniel Sánchez Arévalo.
País: España.
Año: 2011. Duración: 97 min. Género: Comedia.  
Interpretación: Quim Gutiérrez (Diego), Raúl Arévalo (Julián), Adrián Lastra (Miguel), Inma Cuesta (Martina), Antonio de la Torre (Bachi), Clara Lago (Clara), Nuria Gago (Yolanda), Alicia Rubio (Toña), Marcos Ruiz (Dani).  
Producción: Fernando Bovaira y José Antonio Félez.
Música: Julio de la Rosa.  
Fotografía: Juan Carlos Gómez.
Montaje: David Pinillos. Dirección artística: Curru Garabal y Satur Idarreta.


A Diego l' ha deixat la seva novia plantat a l'altar. Els seus cosins , Julián i José Miguel,el convencen per  engrescar-lo en un cap de setmana al poble on estiuejaven de petits, durant les festes per intentar recuperar un antic amor d'adolescència. Un plan infal·lible, no?






Desprès de mesos i mesos sense trepitjar una sala de cine, vam acabar sentadets davant una pantalla gegant.

Què fem? què fem? pim,pam i crispetes i entrades a les mans.

Però quina veure, encara no havien repartit ni goyes ni Oscars... així que volíem passar una bona estona i riure o com a mínim somriure. I... si vam sortir de molt bon rollo de la sala, ni drames ni penúries... una comedieta que et deixi una rialleta permanent als llavis.

La peli si l'analitzes és... un pèl ximple... però aquesta és la seva gràcia, el histrionisme, la bogeria i uns actors en estat de gràcia. Acompanyats de diàlegs d'estilats de bon humor i poca mala baba, i tres nois cadascú amb les seves rareses que es complementen. Quan l'estàs vient veus com aquests actors s'ho han estat passant pipa, rodant la peli, respira alegria, gresca... surrealisme total en un poble que està de festa major... on es relata en el fons una historieta d' amor,una peli de segones oportunitats per a  tots... un inici a una nova vida. Optimisme a dojo

Potser no és un gran pel·liculón, però jo vaig sortir contenta com unes pasqües del cine ... i amb això ja en tinc prou.

El millor: L'absurditat del relat i els tres actors.

El pitjor: Ser previsible.
     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada