02 d’octubre 2010

xEmEi

http://observaciongastronomica.blogspot.com/
         Ahir a la nit vam anar a sopar amb la família al XEMEI, una trattoria veneciana regentada per dos bessons.
L'OrbuÀ i jo ja l'havíem catat un cop i en guardàvem bon record, així que repetíem.
Ens vam asseure a la terrassa i com últimament refresca, repartien mantes de llana als clients perquè no es quedessin congelats, un detall que els va fer guanyar punts.Vam sopar com uns campions, sort que per marxar cap a casa ho vam fer xino-xano, caminant, per baixar tanta teca.
Els cambrers super amables, bon rotllo, carrer molt tranquil per ser del Poble Sec, hi vam coincidir dos grans grups de gent a dintre( dos estances independents) i no ens molestaven a la resta que estàvem a la terrassa. Ara això si, feia pendent el carrer i era una mica estrany. Un altre detall, no posaven estovalles, els plats directes a la taula de ferro...

Vam escollir 3 primers per picar, per llepar-se els dits:
Amanida d'arenque( tomàquet amb trossos d'arenque) el més fluix de tots, un formatge calent, amb pernil de Parma i figues fresques, una combinació molt encertada, i mozzarella de burrata amb tomàquet raff i rúcula... ummmmm!!!se'm fa la boca aigua!
http://observaciongastronomica.blogspot.com/

De segon:
http://observaciongastronomica.blogspot.com/
Calamars , espagueti amb musclos, cloïsses i tomàquets, dorada al forn i jo gula del tot " cochinillo" al forn amb carbassa... Els dos últims estàven bé però al meu gust el cochinillo un poc soso i la dorada una mica massa feta.
De postres brownie i tiramisú.
http://observaciongastronomica.blogspot.com/

La carta que ofereixen és  curta però variadeta, els preus piquen una mica, crec que el plat més econòmic no baixa de 15 euros... però els productes s'ho valen.
És un restaurant que et sents còmode, menges bé i a sobre els clients semblen amics, es respira un ambient informal, com de vacances... Jo no aniria cada setmana però si de tant en tant. 
Vam marxar satisfets i contents amb els estòmacs  treballant a tota màquina....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada