21 d’abril 2017

sOpOríFerO viErnES


Ja sé on Guantanamo va perfeccionar els seus metòdes torturadors,  a les jornades  d'enfermeria. Tu omple una sala de gent( si pot ser dones). Apaga les llums i cada 30 minuts encent-les. Desprès invita a xerrar a ponents amb veu monocorde que es limiten a lleguir powerpoints... durant tot el matí i part de la tarda. Escull un tema, si pot ser el més aburrit del món... Què fas? Primer et poses al dia amb mails, whassaps fins agotar bateria... i després?
Intentaràs estirar les cames i no podràs perquè entre abrics, bosses, bolsos,papers...Intentaràs xerrar i trobaràs la mirada assessina d'agents fèmines de la S.S sentades al teu voltant. Vinga ja! No em crec que l'incotinència orinària sigui un tema tant apassionant! 
Intentaràs posar-te còmode i no podràs perquè l'aire acondicionat està tant fort que semblaràs papa pitufo. Llavors arribaràs  la conclusió que millor tancar els ulls, però tampoc perquè una fotògrafa es dedicarà a fer fotos del personal i no es plan de sortir clapant amb la boca oberta... Aix! El moment àlgid ha sigut el moment del càtering en el que hem fet competició de qui jalava més. A qui no sabeu qui ha guanyat? Si! Una servidora!  Apa bon divendres a tothom.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada