08 de novembre 2012

eL MesiEs AmOrAl



Aquest senyor té uns collons tan grans que n’hi ha per llogar cadires. Em rebenta i m’indigna cada vegada que l’enfoquen les càmeres, sembla un colom en zel. Últimament, bé des de el dia de la diada, que no para, ens pren per imbècils amb memòria de hàmsters. Ahir, l’última aparició estel·lar a Brussel·les , inflat i content d’escoltar-se.
Ens ha sortit com aquells personatges de Gran Hermano que un cop que descobreixen la recepta de la fama l’exploten tant que te’ls trobes dins la sopa. Ara, se’ns ha abanderat com l’únic líder polític  que   ens condueix cap a l’independentisme, oju!!! Independència, no! Que això no es  pot dir, ens lidera cap a l’Estat Propi. Tot plegat, si no t’ho prens amb humor o ho tens més que fotut, de l’ impotència. Resulta que CIU des de  fa quatre dies, busca el mateix que Esquerra Republicana, Solidaritat Catalana per favor... si cada cop que surt en Duran sembla que tingui arcades solament de pronunciar Estat Propi.
Si senyor, i encara teniu la barra de demanar-nos que us votem? De demanar-nos que voleu la majoria absoluta per fer el que us rota, sense trobar oposició?
 Vinga Sr. Mas, posats a demanar, jo el que vull és que no em retallin el sou, que em paguin la paga de Nadal. Ara és quan vostè diu , això ho imposa el Gobierno.  Però no s’ho oblidi que a sigut vostè que els ha ajudat amb la reforma laboral i amb aquestes retallades, que ens privatitza la sanitat, que ens fa pagar per les receptes... No si encara hem de donar gràcies de que no ens cobrin 10 euros/dia per estada en un hospital com fan els alemanys. Paraules textuals del seu ninot, Sr. Homs.  
Vull que els meus fills no estiguin massificats a les aules amb menys professors. Que es carreguin territori per construir quatre hotelassos  per aquella minoria " forrada" de pasta ni que fagui tractes amb un empresari poc ètic.
 El que vull Sr. Mas és que quan surti per la tele, no em menteixi, vostè que tant presumeix de dir la veritat.
 L’Estat Propi no ens solucionarà la seva mala gestió. Vol que voti algú que en un mes  d’agost va retirar sense  previ avís el PIRMI. Vol que el voti per les construccions faraòniques del carril VAO. La llista és massa llarga, i per no avorrir-me a mi mateixa escriure la seva última “garrafada “ no reconeguda. Vol que voti a algú que ha malgastat 271.000 euros en un espot electoral del tot partidista que l’han tingut que retirar i “ aquí no ha pasado nada”. Vengaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
CIU,  li dic de tot cor, que la seva amoralitat em té meravellada. Espero que se la foti, que els  hàmsters com jo que tenim memòria votem per una Catalunya lliure de tanta hipocresia, estatal,  si  però també nacional.




1 comentari:

  1. Tu si que me tienes maravillado, diplomada Rosa. No hay ni una coma de mentira en todo tu texto y quizás faltan muchas más exclamaciones y onomatopeyas de sorpresa. Sólo hace falta ver la imagen que han sacado de "Arthur" en los carteles electorales, parece Moises con los brazos abiertos a la espera de cruzar el Mar Rojo. Se nos ha endiosado hasta niveles de astío infinitos. Molt malament, Sr. Mas, molt malament!!!!

    ResponElimina